Disclaimer

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie over het aanbod en de mogelijkheden van Dagbesteding ‘t Vunderink . De website bevat relevante informatie voor de oudere medemens, bedrijven en organisaties, (zorg-)partners, gemeenten, (mogelijk toekomstige) medewerkers, vrijwilligers en overige geïnteresseerden. De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Dagbesteding ‘t Vunderink probeert de informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Er kunnen aan deze website echter geen rechten ontleend worden.

Aansprakelijkheid

Dagbesteding ‘t Vunderink aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het functioneren of het bestaan van websites en bestanden waar door middel van een externe link naar wordt verwezen. Dagbesteding ‘t Vunderink aanvaart daarnaast geen aansprakelijkheid voor de producten en/of diensten die op dergelijke websites of in dergelijke bestanden worden aangeboden. Dagbesteding ‘t Vunderink aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website of van fouten die gemaakt worden op sites waarnaar vanaf www.ridderink-dagbesteding-hof.nl verwezen wordt. Dagbesteding ‘t Vunderink kan op ieder gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website op onderdelen wijzigen, aanvullen of verwijderen.

Gebruik content

De inhoud van deze website en op het `t Vunderink-logo rusten auteursrechten. Niets uit deze website mag op enigerlei vorm of wijze gekopieerd en/of veranderd worden zonder voorafgaande toestemming Dagbesteding ‘t Vunderink. Dat geldt met nadruk voor de gebruikte foto’s.

Melding onjuiste/onvolledige informatie

Staat er op deze website informatie waarvan je denkt dat deze onjuist of onvolledig is, stuur dan een e-mail via het contactformulier.

Formulieren

Bij het invullen van formulieren op deze website verstrekken gebruikers persoonlijke informatie zoals bijvoorbeeld hun naam, e-mail en postadres. Deze informatie wordt gebruikt om de vraag of het verzoek uit het formulier af te handelen en om, indien nodig, hierover met deze gebruikers contact op te nemen. We gebruiken deze informatie niet voor commerciële of andere doeleinden dan hier omschreven. Ook verstrekken wij deze gegevens niet aan derden.

Naar boven